To the content

Hoogwerkers

Divers materieel

Wij bieden een uitgebreid aanbod in het verhuren van hoogwerkers. Deze hoogwerkers kunnen ingezet worden op allerlei moeilijk te bereiken plaatsen om bepaalde activiteiten uit te voeren. Onze hoogwerkers kunnen worden gebruikt voor inspectie, glaszetten, reparaties, boomonderhoud, gevelreiniging, etc.. Door ons aanbod van divers materieel zijn wij in staat om een zo groot mogelijk aantal uiteenlopende opdrachten naar tevredenheid van onze opdrachtgevers uit te voeren.

Verschillende uitvoeringen

De hoogwerkers zijn er in veel verschillende uitvoeringen en kunnen, indien gewenst, ook worden voorzien van bijvoorbeeld palletvorken of een werkbak. Naast de gewone hoogwerkers hebben wij in eigen beheer een speciale hoogwerker ontwikkeld die ingezet kan worden bij het reinigen van gevels. Deze speciale hoogwerker reinigt met behulp van een roterende borstel en water [eventueel verwarmd en/of met schoonmaakmiddel] op een veilige en grondige wijze.

Technische gegevens

Als u graag wilt weten of een bepaalde opdracht uitgevoerd kan worden door één van onze hoogwerkers en wilt u hiervoor de benodigde technische mogelijkheden van onze hoogwerkers weten, dan kunt u het beste, natuurlijk geheel vrijblijvend, telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan precies vertellen wat het maximale bereik en het maximale vermogen van onze machines is.

Adres

Grootstalselaan 113
6533 KH Nijmegen

Telefoon

024-35 583 67

E-mail

info@busserverhuur.nl

Contact formulier
Completely automated public Turingtest to tell computers and humans apart - code image