To the content

Gevelreiniging

Veel mogelijkheden

Naast het uitvoeren van opdrachten op moeilijk te bereiken plaatsen zoals inspectie, reparatie of boomonderhoud, zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van gevels. Door gebruik te maken van een speciaal in eigen beheer ontwikkelde hoogwerker zijn wij in staat om bedrijfspanden en dergelijke op een snelle en eenvoudige manier te ontdoen van aanslag die ontstaan is door neerslag of andere vervuiling. Deze hoogwerker biedt veel mogelijkheden en kan ook worden ingezet bij glaswanden.

Snel en veilig

De werking van de gevelreiniger is simpel maar doeltreffend. Door gebruik te maken van een roterende borstel aan het uiteinde van de arm van de hoogwerker en heet water wordt een wand gereinigd. Om beschadiging van wanddelen te voorkomen wordt de hoogwerker aangestuurd door sensoren op de arm van de hoogwerker die precies de afstand kunnen meten tussen de borstel en de wand. De hoogwerker kan op deze manier niet dichter bij de wand komen en reinigt daardoor veilig.

Geen negatieve invloed op het milieu

De hoogwerker kan ingezet worden op panden die opgebouwd zijn uit damwandprofielen, plastisolbouwdelen, sandwichpanelen en zelfs glas. Als de verontreiniging op een wand erg groot is, kan er een alkalische autowas toegevoegd worden aan het hete water zodat het reinigen geen negatieve invloed heeft op het milieu. De gevelreiniger is geheel zelfvoorziend doordat in een aanhanger het water wordt verwarmd zodat het direkt gebruikt kan worden voor het reinigen van een wand.

Adres

Grootstalselaan 113
6533 KH Nijmegen

Telefoon

024-35 583 67

E-mail

info@busserverhuur.nl

Contact formulier
Completely automated public Turingtest to tell computers and humans apart - code image