To the content

Boomonderhoud

Snoeien

Door onze ruime ervaring in het werken met hoogwerkers en met het onderhouden van bomen, bent u bij ons zeker aan het juiste adres als u op zoek bent naar iemand die uw bomen zou kunnen snoeien. Juist wanneer het snoeiwerk op moeilijk te bereiken plaatsen moet gebeuren, zijn wij met onze verschillende hoogwerkers in staat om dit uit te voeren. En mocht het snoeiwerk zelfs met een hoogwerker niet uit te voeren zijn, dan kunnen wij ook nog gebruik maken van de klimtechniek.

Verplanten

Het verplanten van bomen is geen eenvoudige zaak en dient ook uitgevoerd te worden met de grootste zorg. Als dit namelijk niet gebeurt, kan de verdere groei van de boom ernstig worden belemmerd en kan de boom in het ergste geval zelfs afsterven. Door gebruik te maken van het juiste materieel en goed opgeleid en ervaren personeel kunt het verplanten van bomen geheel aan ons toevertrouwen.

Groeiplaatsverbetering

Door het ontbreken van bepaalde belangrijke voedingsstoffen in de grond, kan de groei van een boom ernstig worden belemmerd. Door het toepassen van een aantal verschillende technieken, kunnen wij voedingsstoffen in de grond bij de boom aanbrengen, zodat deze opgenomen kunnen worden door de wortels van de boom. De boom kan op deze manier wèl de belangrijke voedingsstoffen gebruiken voor een gezonde groei van takken en bladeren.

Bladzuigen en -ruimers

Voor het verzamelen en opruimen van bladeren kunnen wij een aantal bladzuigers en -ruimers inzetten. Wij beschikken over het juiste materieel om op een juiste manier de bladeren bij elkaar te blazen en deze te verzamelen zodat ze verwijderd kunnen worden.

Adres

Grootstalselaan 113
6533 KH Nijmegen

Telefoon

024-35 583 67

E-mail

info@busserverhuur.nl

Contact formulier
Completely automated public Turingtest to tell computers and humans apart - code image